Народното събрание няма да заседава този петък поради липса на кворум.

...
Народното събрание няма да заседава този петък поради липса на кворум.
Коментари Харесай

Парламентът не събра кворум, заседание няма да има

Народното заседание няма да заседава този петък поради липса на кворум. В зала се записаха едвам 68 национални показали.

В зала тази заран влязоха депутати от Българска социалистическа партия, от " Възраждане " и от " ИТН ". Председателят Росен Желязков направи два опита за регистрация - в 9.00 и в 9.15 часа, само че и при двата не се събра кворум.


Именно депутатите, които през днешния ден бяха в пленарна зала, оповестиха протест на съвещанието в четвъртък - Българска социалистическа партия и " Възраждане " поради демонтажа на Паметника на руската войска, а " ИТН " поради конституционните промени.

Междувременно, късно следобяд, партиите, подкрепящи държавното управление в лицето на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски внесоха в деловодството проекторешение, с което оферират Народното събрание да не работи през днешния ден, само че да има изключителни съвещания в понеделник и вторник от 12:00 часа.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР